کریسمس در کویت؛ تأکید بر احترام و اشاعه صلح جهانی
به گزارش راه مسیح به نقل از خبرگزاری مهر: مسیحیان کویت مانند مسیحیان کشورهای دیگر آغاز سال نوی میلادی را جشن میگیرند و همزمانی کریسمس با عید قربان را عاملی برای تأکید بر احترام به دیگری و اشاعه صلح جهانی و تسامح میدانند.
به مناسبت آغاز سال نوی میلادی، کلیساهای سراسر جهان، همچنین کلیساهای کویت مراسم جشن برگزار می کنند چرا که این ایام فرصتی برای گفتگو و ارتباط آزاد با یکدیگر را فراهم میکند. آنها معتقدند که اگرچه مصائب بسیاری در جهان به علت درگیری، جنگ و تفرقه میان مردم وجود دارد، اما کلیساها سعی میکنند این ایام را که با عید قربان همزمان شده جشن گرفته، به انسانها احترام گذاشته و صلح را در جهان اشاعه دهند.
مسیحیان این کشور معتقدند که همزمانی عید قربان مسلمانان و آغاز سال نوی میلادی زمینه ای برای احترام به دیگران را فراهم میکند و صلح را میان بشر اشاعه میدهد و عاملی است تا مسیحیان بتوانند در کنار مسلمانان به صورت مسالمت آمیز زندگی کنند، از این رو اهانت به هیچ یک از ادیان را مجاز ندانسته و آن را محکوم میشمارند.
اقلیت مسلمان کویت حدود 300 هزار نفر هستند که رابطه خوبی با جامعه مدنی این کشور و با مسئولان آن دارند. به همین علت آنها در کلیساها و اماکن عبادی میتوانند مناسک دینی و شعائر خود را با آزادی کامل برگزار کنند. به ویژه اینکه شب کریسمس را می توانند در بزرگترین کلیسای کاتولیک در پایتخت کویت جشن گرفته و برنامه های خاص این ایام را برگزار کنند.
اما آنچه که در این میان در همه مناطق و در کویت نیز دیده میشود، افزایش قیمت کالاها و خوراکیها با نزدیک شدن به آغاز سال نوی میلادی است، به طوری که چند روز پیش از کریسمس بازارها با ازدحام جمعیت رو به رو بوده و خرید در این روزها بسیار به چشم میخورد.
خرید شیرینی، لباس برای کودکان، همچنین خرید بابانوئول و درخت کریسمس که سمبل آغاز سال نوی میلادی است، شکل بسیار زیبایی به بازارها داده است و مردم سعی میکنند این وسایل را به همراه وسایل تزئینی چون کاغذهای رنگی و لامپهای کوچک و بزرگ بخرند و به خانههای خود برند.
خرید کردن برای اقوام و آشنایان نیز در این روزها بسیار است، چرا که هدیه دادن و هدیه گرفتن و دید و بازدید از رسوم مسیحیان کویت به شمار میرود. خرید انواع کارتهای تبریک برای تبریک سال نوی میلادی و کریسمس به رنگ قرمز بسیار است.
کشیش امانوئل غریب از کشیشان کلیسای انگلیکن کویت تصریح کرد: همزمانی عید قربان و عید کریسمس را هم به مسلمانان و هم به مسیحیان تبریک میگویم. امیدوارم این مناسبتها عاملی برای ارتباط بیشتر و تعمیق صلح اجتماعی در کویت باشد.
میلاد رفعت کانادایی مقیم کویت اظهار داشت: عید در کانادا با عید در کویت هیچ فرقی نمیکند، همه رسوم و وسایل عید که در کانادا دیده میشود در کویت هم وجود دارد و این نشانه تسامح و صلح میان ادیان به شمار میرود.
با شروع سال نوی میلادی مسیحیان به خیابانها و اماکن گردشگری رفته و از تعطیلات این روز برای تفریح استفاده میکنند.
بازدید دیروز: 96
کل بازدید :376056
این وبلاگ بر آن است تا در فضایی آرام ، عقلانی و منطقی به مناظره و گفتگو با برادران و خواهران مسیحی جویای حق و حقیقت بپردازد.
تاریخ مسیحیت [176]
پاسخ به سؤالات شما در مورد اسلام [137]
جنگ های صلیبی [129]
مصنف واقعى اسفار پنجگانه [116]
مسجد و کلیسا [189]
راه مسیح [122]
گفتمانهای مسلمانان و مسیحیان [426]
اخبار مسجد و کلیسا [182]
پاسخ به سؤالات شما در مورد مسیحیت [283]
رهیافتگان [246]
مسیحیت و اسلام [263]
واتیکان دنیای اسلام و غرب [196]
گفتگوهای من و مسیحیان [345]
مسجد و کلیسا(بلاگفا) [267]
[آرشیو(15)]
پاسخ به سؤالات شما در مورد اسلام
اخبار مسجد و کلیسا
رهیافتگان
در کلیسا به دلبری ترسا
واتیکان دنیای اسلام و:غرب
جنگ های صلیبی
یادداشت ها و مقالات مرتبط
تاریخ مسیحیت
آشنایی با ادیان بزرگ/مسیحیت
بهار 1387
زمستان 1386